2 Ocak 2009 Cuma

EUROVIZYONda Hadise Çıktı



Hadise bir çıktı pir çıktı! Şarkısı yayınlanır yayınlanmaz tartışma yarattı. İşte Avrupa'yı ikiye bölen Hadise... Hadisenin Eurovizyon Şarkı Yarışmasında Seslendireceği parça "Düm Tek Tek"


Hadise Eurovision 2009 Düm Tek Tek Video Klibi

4 yorum:

  1. BU SAYFA BILGISAYARIMI MAHVETTI
    Bu sayfa çok çok ağır açılıyor üstelik bilgisayarı kitliyor ne biçim bir siteye link vermissiniz bilgisayarım mahvoldu.

    YanıtlaSil
  2. BU LINK BENIM BILGISAYARIMIDA KITLEDI ustelik acilan sayfada vidyo filan yok anket var sarkiyi begendinizmi diyo. dalgami geciyonuz

    YanıtlaSil
  3. sarkiyi seyredicem derken 1 icraatin icinden 2 tane AK parti secim ilanı 4 tanede program tanıtımı gecti ayip ayip hic utanip sıkılmıyosunuzda yazıklar olsun

    YanıtlaSil
  4. İki arkadaşımın yaşadığı problemler için üzgünüm. Ancak yönlendirme yapılan alan TRT'nin resmi internet sitesidir. Bağlantı hataları konusunda bir yorum yapamıyorum. Genel bağlantı hataları olabilir.

    Ayşe Betül arkadaş, videoyu izlemek için uygun programınız olmayabilir. Bu yüzden text kısımları görebiliyorsunuz sadece. Uygun programı yüklemeniz durumunda siz de izleyebilirsiniz.

    Ali isimli arkadaşımın yazdıklarına gelince... Teessüf ediyor ve kınıyorum. Bağlantı verilen link, yukarıda da belirttigim gibi TRT'nin resmi internet sitesinden şarkıyı halkın beğenisine sunup anket yaptığı bir alandır. Söylediklerinizde bir yanlışlık var. Lütfen kendinizi kontrol ediniz.

    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil